Spirit is strenght

Contributies

Normaal tarief
  • 1x per week € 28.00
  • Onbeperkt € 33.00
  • Jeugd t/m 18 jaar € 19.50
Gezinstarief

Ook voor het gezin met inwonende kinderen hebben we een oplossing, zij kunnen onbeperkt sporten met het hele gezin voor € 67.50 per maand, het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €15.00 voor het hele gezin.

Infraroodsauna

Zowel de dames– als herenkleedkamer beschikt over een infraroodsauna, onze leden mogen hier gratis gebruik van maken.

Gratis proefweek

Woon je in de gemeente Coevorden en wil je kennis maken met onze sportschool, dan kun je een gratis proefweek aanvragen. Je mag dan een week lang alle sporten gratis uitproberen. Na deze week kun je zelf beslissen of sporten in onze sportschool wat voor je is.

Neem bij interesse contact met ons op voor een afspraak.

Body & Mind Sports

Doe- Mee- Webwinkel

Vanaf januari 2021 bestaat de Doe-Mee-Webwinkel. In deze webwinkel kunnen inwoners gratis lid kunnen worden van één of meerdere sport- of culturele verenigingen. De enige voorwaarde voor het gebruik van webwinkel is dat de persoon afhankelijk is van een inkomen rond het sociaal minimum. In de webwinkel kan worden gekozen voor meer dan één vereniging. Het gemiddelde bedrag voor lidmaatschap is € 205,-.

Wanneer inwoners een ‘product’ kopen, wordt het geld direct aan de betreffende vereniging of ondernemer overgemaakt.

Kom je er niet uit? Neem voor meer informatie contact op Sandra Hamminga. Zij is accountmanager voor de Doe-Mee-Webwinkel. Dat kan, tijdens kantooruren, via het algemene telefoonnummer van de gemeente Coevorden, 14 0524 of u kunt mailen naar [email protected]