Body & Mind Sports

Personal training

Personal training bieden wij aan in verschillende vormen.

  • Kickboksen

Je kan personal training krijgen in het kickboksen, om je techniek te verbeteren of als een allround conditietraining.

  • Circuittraining

Ook bieden wij personal training aan in de vorm van circuittraining, je doel kan zijn om algeheel fitter te worden of om bijvoorbeeld een bepaald streefgewicht te behalen.

Naast training kunnen we je ook adviseren en begeleiden qua voeding en levensstijl.

  • Weerbaarheid

Naast dat wij weerbaarheidstraining geven aan doelgroepen kan dit ook individueel, kijk voor meer informatie onder het tabblad Weerbaarheidstraining.

Informeer naar de mogelijkheden, wij stemmen de personal training af op jouw wensen!
Full Body Workout’s

Personal training
Personal coach

Wij helpen je om persoonlijke balans te vinden zodat je evenwichtiger, krachtiger en effectiever in het leven kunt staan. Het hebben van personal coach, is geen teken dat je het zelf niet zou kunnen. Het bewijst dat je serieus hebt besloten je leven positief te willen veranderen. Het voordeel van en personal coach is dat deze ervaren is in het begeleiden van beginnende, maar ook ervaren sporters. Hij/zij kent de problemen die op je pad kunnen komen en hoe je deze kunt voorkomen of verwinnen. Hij/zij zal je helpen met het opzetten van een persoonlijk trainings –en voedingsprogramma. Een personal coach zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf leert halen. Hij/zij zorgt ervoor dat je versteld zult staan van wat je allemaal zelf kunt bereiken. Het trainen met een personal coach zal zowel fysieke training als mentaal coachen inhouden. Hij/zij zal er samen met jou alles aan doen om je persoonlijke doel te behalen.

Heb je een doel dat je wilt halen en daar ben je hulp bij nodig? Vraag het ons, wij helpen je graag.